In de week van 12 oktober starten onze cursussen weer. In Burgum 5 oktober. Vooraf is er weer een inschrijfmorgen, in Dokkum op 26 september 10:30 - 12:00 uur. Kijk even op deze website en let op de advertenties met de aankondiging.

Kent u ze?

Oudere familieleden, vrienden en kennissen die hun zelfstandigheid verliezen, enkel door hun gebrek aan elementaire kennis van de computer of tablet. Steeds meer instanties als banken en overheidsdiensten doen alleen nog via de computer zaken met je. Ook al ben je 50+, de computer is niet meer weg te denken uit onze omgeving. In 2013 is één op de 14 Nederlanders nog digitaal analfabeet. Mede door Seniorweb verbetert dit langzaam maar zeker. In 2009 was het 1 op de tien.

.... help ze over de streep en zet ze nu aan het denken. Vroeg of laat komen ze er toch achter dat de maatschappij geen rekening meer houdt met achterblijvers en wordt het alleen maar moeilijker om mee te blijven doen. En een goed argument: Internet verbindt ook het verleden aan het heden!

Nieuwe mogelijkheden als iPad, tablets en smartphones worden steeds meer gemeengoed en de prijzen van deze apparaten dalen. 12,5 miljoen Nederlanders maken nu ook daadwerkelijk gebruik van internet. Graag helpen we ook de achterblijvers op weg. Overal in het land zijn leercentra van Seniorweb, ook in Noordoost Friesland....... en misschien zelf ook een beetje bijscholing?

Bekijk ons Cursusaanbod* We hebben al enkele duizenden mensen wegwijs kunnen maken op computer en tablet. We zijn een grote vrijwilligersorganisatie en kunnen daardoor de kosten laag houden.

Kies een leercentrum bij u in de buurt

Dokkum Kollum De Westereen Burgum

* Dokkum heeft het grootste aanbod in cursussen en workshops.