Cursusblok 2016-1 start in de week van 1 februari 2016.
Inschrijven kan in:
Burgum: Zaterdag 12 dec. 11.00 - 12.30 uur.
De Westereen: Zaterdag 19 dec. 10.30 - 12.00 uur.
Dokkum: 9 jan. Zaterdag 10.30 - 12.00 uur

Kent u ze?

Oudere familieleden, vrienden en kennissen die hun zelfstandigheid verliezen, enkel door hun gebrek aan elementaire kennis van de computer of tablet. Steeds meer instanties als banken en overheidsdiensten doen alleen nog via de computer zaken met je. Ook al ben je 50+, de computer is niet meer weg te denken uit onze omgeving. In 2017 wil de overheid zoveel mogelijk alles digitaal regelen. Het is nog een kleine groep die zich de basisvaardigheden nog eigen moeten maken. Wij willen graag behulpzaam zijn. En U ...

.... kunt ze helpen over de digitale drempel te stappen. Vroeg of laat komen ze er toch achter dat de maatschappij geen rekening meer houdt met achterblijvers en wordt het alleen maar moeilijker om mee te blijven doen. En een goed argument: Internet verbindt ook het verleden aan het heden!

Nieuwe mogelijkheden als iPad, tablets en smartphones worden steeds meer gemeengoed en de prijzen van deze apparaten dalen. 12,5 miljoen Nederlanders maken nu ook daadwerkelijk gebruik van internet. Graag helpen we ook de achterblijvers op weg. Overal in het land zijn leercentra van Seniorweb, ook in Noordoost Friesland....... en misschien zelf ook een beetje bijscholing?

Bekijk ons Cursusaanbod* We hebben al enkele duizenden mensen wegwijs kunnen maken op computer en tablet. We zijn een grote vrijwilligersorganisatie en kunnen daardoor de kosten laag houden.

Kies een leercentrum bij u in de buurt

Dokkum Kollum De Westereen Burgum

* Dokkum heeft het grootste aanbod in cursussen en workshops.